Logo IgienaServ SRL

Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Servicii de verificare si intretinere Hidranti
Cere oferta

Hidranti

Instalatiile de hidranti implica montarea interioara si exterioara a unor dispozitive racordate la surse de apa, pentru alimentarea lor continua si utilizare, in situatii de urgenta.

Interesul major pentru securizarea si protectia impotriva incendiilor reprezinta un aspect esential pentru orice administrator de cladiri, indiferent de tipul acestora:

  • Ansambluri rezidentiale;
  • Cladiri de birouri;
  • Companii si institutii;
  • Fabrici;
  • Hale.

Amplasarea si mentenanta instalatiilor de hidranti

Efectuarea corecta a lucrarilor de montare a hidrantilor este primul pas pentru protectia si asigurarea resurselor necesare pentru stoparea situatiilor de urgenta, in special incedii.

Materialele si echipamentele utilizate de specialistii IgienaServ sunt produse la standarde europene impuse si in conformitate cu legislatia nationala de specialitate.

  • Culoarea hidrantilor este puternica, pentru a fi usor de identificat (rosu, uneori albastru sau galben).
  • Totodata, hidrantii utilizati trebuie sunt insotiti de aviz sanitar pentru racordarea in siguranta la retelele de apa potabila.

Cum se face amplasarea corecta a hidrantilor?

Atat instalatiile interioare, cat si cele exterioare, trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru accesibilitate facila si intretinerea corecta.

Specialistii IgienaServ recomanda:

  • Amplasarea autorizata, conform retelei de apa;
  • Marcarea corespunzatoare – Specialistii desemnati pentru mententanta acestor instalatii asigura vizibilitatea acestor echipamente.

Nu se permite depozitarea obiectelor sau a altor materiale, parcarea in fata hidrantilor exteriori sau alte actiuni care limiteaza, ingreuneaza sau blocheaza accesul la instalatiile de hidrant subteran, hidrant de suprafata sau cutia cu hidrant montata in interiorul cladirii.

Sfaturi specializate de mentenanta

Instructajul atent efectuat este o masura importanta pentru eficientizarea actiunii de stopare a incendiului.

Persoana desemnata cu mentinerea in stare de functionare a instalatiilor se asigura de fiecare data cand efectueaza verificarile periodice de starea tehnica, facilitatea operarii robinetilor si semnaleaza atunci cand exista eventuale defectiuni.

Se vor aplica sfaturile specializate de intretinere, precum inlocuirea elementelor defecte sau deteriorate din cauza circulatiei intense.

Cutiile de protectie aferente hidrantilor interiori sunt verificate periodic si atunci cand exista detefectiuni evidente (coroziuni, deformarea cutiei etc), specialistii IgienaServ inlocuiesc robinetii care nu pot fi operati intr-un mod facil – sistemul de deschidere/inchidere trebuie sa functioneze usor.

Hidranti subterani, pentru interior sau exterior

Exista mai multe mentiuni atunci cand sunt solicitate serviciile de instalare a hidrantilor. Astfel, pentru cele montate la exterior exista: hidrant subteran, de suprafata si portabil, acestea fiind fabricate pentru a corespunde cat mai bine locului unde vor fi amplasate: cismele stradale, hidrant de gradina etc.

In privinta hidrantilor pentru interior, acestia sunt intotdeauna montati cu o cutie de protectie, pe suprafata peretilor, incorporat sau nu.

Hidrantii interiori sunt de mai multe tipuri, pentru a corespunde cerintelor specifice de montare: hidrant manual cu furtun semi-rigid, hidrant automat cu furtun semi-rigid, fix cu furtun semi-rigid, hidrant pivotant cu furtun semi-rigid, hidrant manual pentru incendiu, hidrant automat.

IgienaServ – Servicii profesionale pentru instalatii de calitate

Pentru servicii profesionale de instalare hidranti, prin colaborarea cu instalatorii specializati IgienaServ este promovata calitatea materialelor furnizate de producatori autorizati.

In plus, clientii beneficiaza de produse cu toate avizele de sanatate si certificatele care atesta indeplinirea standardelor europene si alte avize specifice.

Hidrantii de calitate sunt confectionati din materiale puternice, care rezista socurilor mecanice si de mediu.

Pentru detalii suplimentare, contactati specialistii IgienaServ.ro

desfundat conducte

Servicii asemănătoare

Pentru a naviga mai simplu printre serviciile din oferta Igiena Serv, rugăm un click mai jos pe una dintre secțiuni:

Image

Alpinism utilitar

Lucrarile realizate la inaltime, indiferent de natura acestora trebuie realizate numai ...
Image

Ignifugare

Solutie eficienta ce are capacitatea sa ofere siguranta mai mare in timp...
Image

Colectare deseuri

Manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase de catre ...
Image

Curatenie generala

Pentru momentele in care curatenia poate deveni o adevarata corvoada ...
Image

Deratizare

Spatiile de productie din sfera alimentara si multe altele din acest domeniu si nu ...
Image

Curatare hote

Poate nu stiati dar si curatarea hotelor si necesitatea de a realiza aceasta ...
Image

Dezinsectie

Indiferent de perioada anului, insectele pot deveni o problema extrem de grava al ...
Image

Curatere ventilatie

Calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta si ne ...
Image

Termoprotectie metal

Reprezinta procesul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe ...
Image

Materiale P.S.I

Asigura o buna gestionare a activitatii de prevenire si stingere a incendiilor pe ...
Image

Stingatoare

Pentru momentele in care este necesar sa se evite efectele dezastruoase pe care ...
Image

Desfundat conducte

De multe ori nu este suficient sa se aplice numai de desfundat tevi ...
Image

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolideaza structura unei cladiri, menit sa ofere ...

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Darius Sterian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Sterian, Cluj-Napoca
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara
Call Now Button