Logo IgienaServ SRL

Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Servicii de Torcretat Beton
Cere oferta

Torcretare beton

Serviciul de deszăpezire este bazat pe operațiuni de curățare, transport și aplicare de materiale și soluții antiderapante pe străzi, căi de acces, trotuare, curți sau parcări. Echipele de intervenție rapidă sunt la dispoziția clienților noștri non-stop în perioada de iarnă, indiferent de volumul de ninsoare.

Personalul specializat este pregătit să acționeze prompt pentru a îndepărta zăpada, cu eforturi manuale și mecanizate în momentul declanșării fenomenelor meteorologice. Acoperim o arie extinsă de intervenție și suntem prezenți la apel în orice zonă este necesar.

Ce presupun serviciile de torcretare beton?

Pentru suprafețele neliniare, în pantă sau verticale, torcretarea betonului este metoda adecvată. Prin aceasta se înțelege împroșcarea mortarului pe suprafețele respective care va face legătura cu suportul lor, care poate să fie tot beton, zidărie sau cofraj, o plasă sau armătură. Mortarul este aplicat cu ajutorul aerului comprimat care îl împinge cu viteză către o duză ajustabilă.

Protecția la foc cu produse de torcretare reprezintă protecția cu amestec de materiale având compoziția și consistența care să permită aplicarea prin tencuire sau cu un dispozitiv de aer comprimat, rezultând după uscare un strat termoizolator pe suprafața elementelor metalice.

Avantajele și dezavantajele acoperirilor cu mortare:

 • De obicei, mortarul este utilizat pentru protecția structurilor metalice ascunse (mascate de plafoane false) din cauza aspectului neuniform pe care îl reprezintă suprafața acestuia
 • Majoritatea produselor nu permit aplicări la exterior sau în zone cu umiditate ridicată
 • La aplicarea pe elemente mari se impune armare
 • Din cauza aspectului neregulat al finisajului, suprafețele necesită mascare
 • Se aplică foarte rapid

Betonul torcretat este utilizat în principal pentru repararea și consolidarea următoarelor structuri:

 • Clădiri și parcuri auto
 • Poduri, viaducte, tunele
 • Baraje, debarcadere, chei
 • Rezervoare, turnuri de apă, canale, conducte
 • Silozuri, bazine și piscine

Echipele noastre de muncitori specializați în realizarea acestor lucrări vă oferă garanția că la finalul acestora veți beneficia de lucrări de calitate ireproșabilă, astfel că această soluție ingenioasă va deveni alegerea cea mai inteligentă pentru construcțiile de complexitate mare.

Torcretarea este de fapt o tencuială cu o grosime mai mare aplicată pe zidărie în scopul consolidării. Această metodă este recomandată în special pentru clădirile patrimoniale, dar funcționează pentru orice clădire ce necesită consolidare.

Firma noastră deține utilaje pentru torcretare, iar cu ajutorul echipei noastre am finalizat sute de astfel de proiecte pe teritoriul întregii țări.

Materiale și utilaje utilizate pentru torcretarea betonului

În prezent se folosesc două modalități de torcretare a betonului: cea umedă și cea uscată, iar metoda se alege în funcție de viteza și debitul de mortar care se au în vedere a fi utilizate. Pentru o viteză mai mare a utilajelor de torcretare beton, este indicat să se utilizeze procedeul uscat, iar pentru un debit superior se recomandă metoda umedă.

Pentru torcretarea betonului se utilizează, desigur, cimentul apoi sfărâmătura naturală de rocă și nisip cu sort. Granulația acestuia este diferită, în funcție de destinația lucrării. Pentru rezultate optime, cimentul trebuie să fie de calitate superioară, păstrat și transportat în condiții corespunzătoare pentru a nu-și pierde din calități.

Pentru a ne asigura în mod constant că fiecare etapă de realizare a lucrări este la standarde, colaborăm numai cu furnizori de materii prime de calitate pe care le selecționăm cu atenție înainte de utilizare. Printre cele mai importante valori pe care vi le punem la dispoziție se numără:

 • Profesionalism
 • Eficiență
 • Rapiditate

Pentru mai multe informații despre serviciile pe care le punem la dispoziție, vă rugăm să ne contactați. Prin intermediul nostru aveți garanția că fiecare lucrare, indiferent de complexitatea sa, va fi realizată în mod ireproșabil cu ajutorul echipei noastre de profesioniști.

Servicii asemănătoare

Pentru a naviga mai simplu printre serviciile din oferta Igiena Serv, rugăm un click mai jos pe una dintre secțiuni:

Image

Alpinism utilitar

Lucrarile realizate la inaltime, indiferent de natura acestora trebuie realizate numai ...
Image

Ignifugare

Solutie eficienta ce are capacitatea sa ofere siguranta mai mare in timp...
Image

Colectare deseuri

Manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase de catre ...
Image

Curatenie generala

Pentru momentele in care curatenia poate deveni o adevarata corvoada ...
Image

Deratizare

Spatiile de productie din sfera alimentara si multe altele din acest domeniu si nu ...
Image

Curatare hote

Poate nu stiati dar si curatarea hotelor si necesitatea de a realiza aceasta ...
Image

Dezinsectie

Indiferent de perioada anului, insectele pot deveni o problema extrem de grava al ...
Image

Curatere ventilatie

Calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta si ne ...
Image

Dezinfectie

Este practic o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea ...
Image

Termoprotectie metal

Reprezinta procesul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe ...
Image

Materiale P.S.I

Asigura o buna gestionare a activitatii de prevenire si stingere a incendiilor pe ...
Image

Stingatoare

Pentru momentele in care este necesar sa se evite efectele dezastruoase pe care ...
Image

Desfundat conducte

De multe ori nu este suficient sa se aplice numai de desfundat tevi ...

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Darius Sterian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Sterian, Cluj-Napoca
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara
Call Now Button