Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Cursuri igiena publica
Cere oferta

Cursuri de igiena publica

Compania noastra, Igiena Serv este autorizata sa desfasoare cursul acreditat de instruire: Igiena Publica. Va oferim posibilitatea de a urma aceste cursuri igiena publica si de a va instrui in domeniu, indiferent de zona unde va aflati. Sustiem cursuri de igiena publica in toata tara.

La sfarsit, cursantii vor sustine examene de testare a competentelor dobandite si vor primi diplome nominale de absolvire a cursurilor.

Important pentru angajatori si angajati

  • Conform Hotararii Guvernului nr. 857 din 2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 621 din 01.09.2011, Intrat în vigoare la: 11.09.2011, la art. 5 se precizeaza: “Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice angajarea şi/sau menţinerea în unităţile care desfăşoară activitate de producţie şi de comercializare a produselor alimentare, de alimentaţie publică şi colectivă, servicii şi producţie de apă potabilă, precum şi servicii de întreţinere corporală a personalului fără certificatul de instruire profesională privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă, conform reglementărilor legale în vigoare.”

Personalul din urmatoarele categorii de unitati are obligatia instruirii periodice, privind notiunile fundamentale de igiena

  • Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusive alimentatie publica
  • Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare
  • Productia si distributia apei potabile, productia apei imbuteliate
  • Servicii de ingrijire corporala(cosmetica, frizerie, coafura,masaj, manichiura etc)
  • Servicii de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare

DETALII

Pentru orice detalii si informatii suplimentare, legate de cursuri de igiena publica va stam la dispozitie.

Call Now Button