Vă oferim o gamă cuprinzătoare de servicii realizate de echipe profesioniste
Cere oferta

Serviciile Igiena Serv

Fiecare serviciu este conceput încât să răspundă cerințelor clienților noștri și oferim calitate pentru fiecare proiect.

Icon

Alpinism Utilitar

Realizăm operațiuni la înălțime asupra unor clădiri ce necesită curățare sau întreținere periodică cu ajutorul unei echipe profesioniste de alpiniști utilitari.

Icon

Bone

Angajarea unei bone este o opțiune bună pentru părinți care lucrează în majoritatea timpului și nu au un ajutor pentru îngrijirea copiilor atunci când ei lipsesc de acasă.

Icon

Colectare Deseuri

Colectăm, transportăm, reciclăm sau eliminăm deșeuri provenite din toate domeniile industriale cu ajutorul unor echipe specializate.

Icon

Curățenie Generală

Serviciile noastre de curățenie se adresează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comerciale sau instituționale. Acordăm atenție deosebită fiecărui proiect și metodele noastre dau un randament impresionant.

Icon

Curățare Hote

Măsuri de mentenanță întreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse și a vaporilor de grăsimi în scopul evitării producerii unor incendii de proporții în urma cărora pot rezulta pierderi materiale, dar și umane.

Icon

Curatare Cosuri de Fum si Tubulaturi Ventilatie

Sistemele de ventilație necesită în mod periodic curățarea de impurități, îmbunătățirea modului de funcționare prin curățare și chiar schimbarea acestora în cazul în care o simplă curățare nu rezolvă problema.

Icon

Deratizare

Deratizarea este acea acțiune prin care se elimină dăunătorii, cum sunt rozătoarele, prin mijloace chimice, în special, fie otravă ecologică, stații de intoxicare, capcane adezive și aparate cu ultrasunete.

Icon

Desfundat Conducte

Atunci când o conductă nu funcționează, desfundarea sau reparația poate fi destul de costisitoare, dar prin intermediul nostru acest tip de serviciu a fost conceput să simplifice procedurile și costurile.

Icon

Deszapezire

Serviciul de deszăpezire este bazat pe operațiuni de curățare, transport și aplicare de materiale și soluții antiderapante pe străzi, căi de acces, trotuare, curți sau parcări.

Icon

Dezinfectie

Am dezvoltat planuri preventive pentru a eradica, menține sub control sau proteja împotriva invaziei insectelor.

Icon

Dezinsectie

Igiena Serv pune la dispoziție proceduri și echipă dedicată de dezinfecție, un proces prin care se elimină microbii și microorganismele de pe diverse suprafețe cu potențial dăunător pentru sănătatea umană.

Icon

Ignifugare

Operațiunea de ignifugare constă în tratarea unui material combustibil prin acoperire, vopsire sau impregnare cu produse speciale.

Hidranti

Serviciul de intretinere/verificare hidranti este recomandat atat pentru spatiile industriale cat si civile pentru ca in situatiile imprevizibile (precum incendii) aceste dispozitive sa fie in stare optima de functionare.

Icon

Materiale P.S.I

Existența și calitatea materialelor P.S.I. sunt vitale în reușita în lupta cu focul, fiind mijloace care pot ajuta oamenii în condiții de pericol sporit.

Icon

Menajere

Servicii de curățenie realizate cu ajutorul personalului nostru calificat cu experiență îndelungată în executarea curățeniei la nivel profesional.

Icon

Stingătoare

Stingătoarele de incendiu reprezintă mijlocul principal de intervenție pentru stingerea începuturilor de incendiu. Sunt foarte ușor de utilizat și sunt amplasate în așa fel încât să fie la îndemână oricând.

Icon

Sprinklere

Cladirile de dimensiuni mari si suprafete, precum spatiile de birouri, sediile comerciale, depozitele, fabricile necesita sa fie dotate cu sisteme de stingere cu apa cu ajutorul sprinklerelor

Icon

Termoprotecție Metal

Realizăm termoprotecție pentru toate tipurile de structuri metalice, în toată România, conform celor mai exigente standarde în domeniu, încă din anul 1999.

Icon

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolidează structura unei clădiri, menit să ofere protecție împotriva elementelor exterioare de degradare: intemperii, incendiu, uzură.