Logo IgienaServ SRL

Vă oferim o gamă cuprinzătoare de servicii realizate de echipe profesioniste
Cere oferta

Serviciile Igiena Serv

Fiecare serviciu este conceput încât să răspundă cerințelor clienților noștri și oferim calitate pentru fiecare proiect.

modalitati de plata

Icon

Alpinism Utilitar

Realizăm operațiuni la înălțime asupra unor clădiri ce necesită curățare sau întreținere periodică cu ajutorul unei echipe profesioniste de alpiniști utilitari.

Icon

Amenajare spații verzi

Oferim servicii de amanajare spații verzi– proiectare, amenajare și întretinere, în toată țara.

Icon

Colectare Deșeuri

Colectăm, transportăm, reciclăm sau eliminăm deșeuri provenite din toate domeniile industriale cu ajutorul unor echipe specializate.

Icon

Curățenie Generală

Serviciile noastre de curățenie se adresează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comerciale sau instituționale. Acordăm atenție deosebită fiecărui proiect și metodele noastre dau un randament impresionant.

Icon

Curățare Hote

Măsuri de mentenanță întreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse și a vaporilor de grăsimi în scopul evitării producerii unor incendii de proporții în urma cărora pot rezulta pierderi materiale, dar și umane.

Icon

Curățare Coșuri de Fum și Tubulaturi Ventilație

Sistemele de ventilație necesită în mod periodic curățarea de impurități, îmbunătățirea modului de funcționare prin curățare și chiar schimbarea acestora în cazul în care o simplă curățare nu rezolvă problema.

Icon

Cursuri igiena publica

Oferim posibilitatea de a urma un curs de igiena publica, pentru o categorie larga de persoane, care au nevoie de acest curs, in activitatea profesionala: de la lucratorii comerciali, la infirmiere, menajere si pana la la prestatorii de servicii ai companiilor de deratizare.

Icon

Cursuri Operator Dezinsectie-Deratizare-Dezinfectie

Igiena Serv organizeaza, in mod autorizat, cursuri de calificare pentru agenti dezinfectie, dezinsectie si deratizare. ( agent sau operator DDD).

Icon

Cursuri de Prim Ajutor

Fii pregatit! Igiena Serv organizeaza cursuri de prim ajutor. Cursurile de prim ajutor acopera cunostintele necesare pentru a oferi suportul esentual de baza victimelor accidentelor la locul de munca si nu numai..

Icon

Deratizare

Deratizarea este acea acțiune prin care se elimină dăunătorii, cum sunt rozătoarele, prin mijloace chimice, în special, fie otravă ecologică, stații de intoxicare, capcane adezive și aparate cu ultrasunete.

Icon

Deszăpezire

Serviciul de deszăpezire este bazat pe operațiuni de curățare, transport și aplicare de materiale și soluții antiderapante pe străzi, căi de acces, trotuare, curți sau parcări.

Icon

Dezinfecție

Igiena Serv pune la dispoziție proceduri și echipă dedicată de dezinsecție, un proces prin care se elimină microbii și microorganismele de pe diverse suprafețe cu potențial dăunător pentru sănătatea umană.

Icon

Dezinsecție

Am dezvoltat planuri preventive pentru a eradica, menține sub control sau proteja împotriva invaziei insectelor.

Icon

Ignifugare

Operațiunea de ignifugare constă în tratarea unui material combustibil prin acoperire, vopsire sau impregnare cu produse speciale.

Hidranți

Serviciul de întreținere/verificare hidranți este recomandat atât pentru spațiile industriale cât și civile pentru ca în situațiile imprevizibile (precum incendii) aceste dispozitive să fie în stare optimă de funcționare.

Icon

Materiale P.S.I

Existența și calitatea materialelor P.S.I. sunt vitale în reușita în lupta cu focul, fiind mijloace care pot ajuta oamenii în condiții de pericol sporit.

Icon

Sprinklere

Clădirile de dimensiuni mari si suprafețe, precum spațiile de birouri, sediile comerciale, depozitele, fabricile, necesită să fie dotate cu sisteme de stingere cu apă cu ajutorul sprinklerelor.

Icon

Stingătoare

Stingătoarele de incendiu reprezintă mijlocul principal de intervenție pentru stingerea începuturilor de incendiu. Sunt foarte ușor de utilizat și sunt amplasate în așa fel încât să fie la îndemână oricând.

Icon

Termoprotecție Metal

Realizăm termoprotecție pentru toate tipurile de structuri metalice, în toată România, conform celor mai exigente standarde în domeniu, încă din anul 1999.

Icon

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolidează structura unei clădiri, menit să ofere protecție împotriva elementelor exterioare de degradare: intemperii, incendiu, uzură.
Call Now Button