07nov. 2018

699

0

Servicii DDD în toată țara.

Efectuarea periodică a serviciilor de DDD (dezinsectiederatizare și dezinfecție) este o operațiune indispensabilă pentru menținerea igienei, pentru asigurarea unor condiții de viață sănătoase și pentru prevenirea apariției și răspândirii bolilor.

 

Orașele mari, aglomerate și industrializate care produc cantități impresionante de deșeuri, clima schimbătoare, neglijența oamenilor, depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor creează în permanență condiții prielnice apariției și dezvoltării dăunătorilor. Lipsa de prevedere în cazul răspândirii unor boli și neglijența, cum s-a întâmplat și în cazul pestei porcine, pot produce pagube materiale și dezastre economice inimaginabile.

 

Cu toții suntem deranjați de lipsa de operativitate în a realiza periodic dezinsecția locurilor publice și a spațiilor verzi, fiind adesea invadați de țânțari, purici, căpușe, lăcuste, gândaci, ploșnițe, viespi. Nici cu deratizarea nu stăm mai bine. Depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor, proasta gestionare a colectării lor, lipsa de simț civic sunt factori care conduc la proliferarea zonelor de răspândire a rozătoarelor. Cât despre dezinfecție în spații publice nici că poate fi vorba. Spălarea și dezinfectarea locurilor și spațiilor publice din România este ceva de domeniul SF-ului.

De aceea, ori de câte ori descoperim astfel de focare, este de datoria noastră să acționăm imediat și eficient. Niciun preț nu este prea mare pentru menținerea igienei și sănătății noastre. Apelarea la o firmă specializată, care poate veni cu experiența acumulată, cu soluții testate, a căror eficiență este dovedită ne poate scăpa de multe bătăi de cap. În final costul apelării la improvizații și sfaturi neavizate poate fi mai mare decât cel al apelării de la început la o echipă profesionistă.

 

Vezi articolul complet pe Evenimentul Zilei

Comments (0)

Call Now Button