Logo IgienaServ SRL

Modalități de Plată

modalitati de plata

Ne dorim ca experiența ta să fie placută și simplă până la capăt.
Alege cea mai convenabilă modalitate când vine momentul să achiți factura.

Plata cu card de credit sau debit

Plata se face cu ajutorul unui card de credit sau debit , prin accesarea link-ului situat pe factura primita de la noi.
La accesarea link-ului din factura vei fi direcționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, Netopia MobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completezi toate datele pe care MobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate).
Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
*NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele noastre sau ale procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

Ordin de plată (OP)

Mentionam de la bun inceput ca nu suntem fani ai incasarilor in numerar sau cash , incasari pe care oricum nu le vom mai practica incepand cu 01.01.2021

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar , banii avand un circuit verificat si sigur fara a creea suspiciuni de niciun fel.

Detaliile de plată le vei primi în email-ul cu factura serviciilor comandate sau le gasesti la rubrica noastra de contact.

In cazul in care cine plateste este o persoana sau institutie diferita fata de cel mentionat pe factura , este obligatoriu a fi trecut la rubrica observatii de pe instrumentul de plata , pentru cine este efectuata plata.Aceasta situatie intervine mai mult atunci cand , o persoana fizica plateste pentru firma unde este administrator sau actionar.

Platile in lei de catre persoane fizice sau juridice cu domiciliul in Romania , trebuiesc facute in contul nostru deschis la Ing Bank si anume RO10INGB0000999902026576 , fiind necesar sa mentionati Igiena Serv ca si beneficiar.

Platile in contul de trezorerie aflat si acesta pe factura se fac EXCLUSIV de catre entitati juridice ale statului roman.

Platile efectuate de catre cetateni straini ce nu au conturi deschise in lei , se vor face numai in moneda europeana Euro si numai dupa ce le este emisa o factura ce are trecut pe aceasta contul nostru deschis in Euro.

Recomandăm, după finalizarea transferului bancar, trimiterea dovezii plății către [email protected].
Transferul bancar se poate realiza si prin intermediul aplicatiilor mobile de Internet Banking disponibile la fiecare banca unde aveti contul.

Call Now Button