Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Servicii de Dezinsectie
Cere oferta

Dezinsecție

Dezinsecția este operația de eliminare a insectelor și a paraziților, precum țânțarii, muștele, gândacii, ploșnițele, lăcustele, căpușele, purici, păduchii și prevenirea apariției acestora. Pentru realizarea acestei operațiuni este necesară pulverizarea de mai multe ori a unor substanțe chimice, care să nu dăuneze mediului înconjurător, omului și animalelor.

Insectele pot transmite prin mușcătura lor sau prin transportul pe părți ale corpului lor microbi și bacterii, având astfel un rol capital în răspândirea unor boli parazitare sau infecțio-contagioase.
Igiena Serv deține autorizații și licențe pentru efectuarea acestui tip de serviciu, în mod profesionist. Dispunem de personal calificat, echipamente și soluții profesionale pentru efectuarea acestor servicii dezinsectie eficiente și de durată.

Care sunt măsurile ce trebuie luate pentru dezinsecție

Indiferent de stadiul de evoluție, de locul sau de numărul lor, distrugerea insectelor dăunătoare trebuie făcută imediat. În lupta contra insectelor se va ajunge la un rezultat favorabil numai dacă vom aplica un complex de măsuri profilactice și de combatere.
Măsurile profilactice sunt: stropirea parcurilor, copacilor și a zonelor cu apă, igiena individuală, igiena locuinței și a dependințelor, igiena zonelor de producție și depozitare a alimentelor etc. Măsurile de combatere presupun efectuarea operației de servicii dezinsectie.

Mijloacele de dezinsecție pot fi:
chimice – distrugerea insectelor cu ajutorul substanțelor insecticide, prin pulverizare cu ajutorul pompei mecanice sau prin pulverizare cu atomizorul.
mecanice– folosirea căldurii uscate sau flambarea. Aceste metode sunt folosite ca mijloc ajutător al metodelor chimice de combatere.

Substanțele pe care le utilizam în tratamentele de dezinsecție au eficiență dovedită și maximă. Sunt inodore, incolore și nu sunt toxice pentru oameni sau animale. Toate substanțele și produsele utilizate în procesul de dezinsecție se regăsesc pe lista produselor biocide avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar – umană.

Solicitați-ne ajutorul pentru a găsi împreuna cea mai bună metodă și soluție în menținerea igienei și curățeniei spațiilor pe care le frecventați!
Cere oferta

Unde trebuie efectuată dezinsecția

Preventiv, dezinsecția trebuie efectuată periodic în:
• toate spațiile de depozitare a gunoiului, pe scări de bloc, în beciuri, case, apartamente
• toate unitățile de alimentație publică
• unități sanitare și spitalicești
• unități școlare și educative
• birouri, sedii de firme
• spațiile publice cu risc sporit.

Dezinsecția împotriva insectelor târâtoare, precum gândacii, puricii, ploșnițele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsecția împotriva insectelor zburătoare trebuie efectuată începând cu luna martie și pana în lunile octombrie – noiembrie, în funcție de temperatura de afară.

Echipele Igiena Serv dispun de experiența, aparatura și soluțiile adecvate pentru a interveni cât mai rapid atunci când li se solicită ajutorul. Personalul nostru este pregătit să facă față oricărui tip de intervenție, cu maximum de eficiență și profesionalism. Tratăm cu egală seriozitate orice intervenție, indiferent de amploarea și complexitatea lucrării.

Serviciile Igiena Serv pot fi efectuate pe teritoriul întregii țări, la prețuri competitive, cu maximă rapiditate. Soluțiile folosite de noi respectă toate normele și legile în vigoare, cu rezultate testate și durabile. Recomandările clienților noștri sunt cea mai clară dovadă a calității și profesionalismului nostru.

desfundat conducte

Fiind membri ai A.N.O.DDD (Asociația Națională a Operatorilor și Distribuitorilor în Dezinsecție, Dezinfecție și Deratizare) putem garanta soluții profesioniste de ultimă oră, menite să răspundă cu eficiență problemelor cu care va confruntați.

Deținem autorizații și diplome care să ateste experiența noastră în acest domeniu. Indiferent unde v-ați afla, puteți beneficia de serviciile oferite de echipa noastră de specialiști cu o vastă experiență în eliminarea dăunătorilor.

Igiena Serv deține toate avizele și autorizațiile necesare pentru furnizarea acestui tip de servicii și acționează întotdeauna cu profesionalism, pe măsura așteptărilor și nevoilor dumneavoastră, în funcție de un plan bine stabilit și în urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntați. Ținem cont de faptul ca reputația afacerilor dumneavoastră trebuie sa fie impecabilă, motiv pentru care ne desfășurăm activitatea, rapid, discret și eficient.
Pentru a vă convinge de seriozitatea noastră solicitați acum o ofertă de preț!

Ce documente sunt necesare pentru incheierea unui contract de dezinsecție

Pentru firmele ce doresc incheierea de contracte de dezinsectie-deratizare-dezinfectie sunt necesare urmatoarele informatii:

– Numele societatii;
– Adresa sediului social;
– Adresa punctului de lucru, daca difera de adresa sediului social;
– CUI/CIF/Nr. inregistrare la Registrul Comertului;
– Adresa email;
– Numar telefon, whatsapp sau alta forma de comunicare;
– Nume reprezentant legal;
– Tipul interventiei solicitate (dezinsectie, deratizare, dezinfectie);
– Suprafata spatiului pentru care se doreste contractul (m.p.);
– Domeniul de activitate ce se desfasoara in spatiul respectiv;
– Tipul daunatorilor (insecte, sobolani), virusi (COVID19 – SARS-COV2; etc.).

Aceste documente pot fi transmise folosind una din metodele indicate mai jos:

Solicitantul este direct raspunzator de acuratetea datelor oferite!

Dupa ce aceste date sunt primite si procesate de catre noi, solicitantul va primi o factura proforma pe care acesta trebuie sa o achite, apoi o echipa igiena Serv se va deplasa pentru a efectua lucrarile solicitate. Toate documentele aferente lucrarilor solicitate si efectuate vor fi transmise exclusiv electronic pe email sau pe whatsapp. Companiile sau persoanele fizice care doresc actele in original vor face o solicitare in acest sens, iar acestea le vor fi livrate prin curier.

Servicii asemănătoare

Pentru a naviga mai simplu printre serviciile din oferta Igiena Serv, rugăm un click mai jos pe una dintre secțiuni:

Image

Alpinism utilitar

Lucrarile realizate la inaltime, indiferent de natura acestora trebuie realizate numai ...
Image

Ignifugare

Solutie eficienta ce are capacitatea sa ofere siguranta mai mare in timp...
Image

Colectare deseuri

Manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase de catre ...
Image

Curatenie generala

Pentru momentele in care curatenia poate deveni o adevarata corvoada ...
Image

Deratizare

Spatiile de productie din sfera alimentara si multe altele din acest domeniu si nu ...
Image

Curatare hote

Poate nu stiati dar si curatarea hotelor si necesitatea de a realiza aceasta ...
Image

Curatere ventilatie

Calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta si ne ...
Image

Dezinfectie

Este practic o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea ...
Image

Termoprotectie metal

Reprezinta procesul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe ...
Image

Materiale P.S.I

Asigura o buna gestionare a activitatii de prevenire si stingere a incendiilor pe ...
Image

Stingatoare

Pentru momentele in care este necesar sa se evite efectele dezastruoase pe care ...
Image

Desfundat conducte

De multe ori nu este suficient sa se aplice numai de desfundat tevi ...
Image

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolideaza structura unei cladiri, menit sa ofere ...

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Darius Sterian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Sterian, Cluj-Napoca
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara
Call Now Button