Logo IgienaServ SRL

Îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți forma părerea potrivită

Despre noi

Activitatea companiei Igiena Serv începe în anul 1999 prin formarea unei echipe de specialiști în domenii complementare salubrității, cu scopul de a dezvolta programe complete și soluții eficiente de igienizare impotriva daunatorilor de tot felul, protectie la foc pentru constructii , curățenie, servicii utile pentru sănătatea clienților și pentru mediul înconjurător , prin colectarea si eliminarea deseurilor toxice si periculoase.

În prezent, compania Igiena Serv lucrează cu ajutorul unei echipe de peste 50 angajați bine pregătiți în domeniul de activitate al curățeniei și serviciilor conexe, a căror specializare este susținută de programe de formare teoretică și practică pentru a oferi clienților servicii de înaltă calitate.

Compania desfășoară operațiuni la nivel național, experiența și expertiza echipelor de lucru este dobândită în peste 20 de ani de activitate, astfel încât avem capacitatea de a oferi o gamă extinsă de proceduri și tehnici pentru necesitățile clienților, inclusiv personal calificat și logistică de profil.

Una dintre cele mai longevive companii de servicii integrate de curățenie de pe piața din România, Igiena Serv oferă servicii pentru un portofoliu major de clienți de pe teritoriul țării, iar indiferent de complexitatea proiectelor și solicitărilor, compania oferă soluții personalizate pentru a asigura cele mai bune rezultate.

igiena serv

O afacere sănătoasă la nivel administrativ, operațional, logistic

Motivația de a dezvolta în mod constant oferta companiei ne ajută să ne specializăm în activități și servicii complementare domeniului nostru profesional:

 • Alpinism utilitar
 • Colectare deșeuri
 • Curățenie generală
 • Curățare hote
 • Curățare coșuri de fum și tubulaturi ventilație
 • Deratizare
 • Dezinfecție
 • Dezinsecție
 • Ignifugare
 • Materiale PSI
 • Stingătoare
 • Termoprotecție metal
 • Torcretare beton
 • Cursuri de prim ajutor
 • Cursuri de igiena publica
 • Cursuri agent ddd

Compania Igiena Serv funcționează după un principiu simplu – oferim clienților oportunitatea de a găsi într-un singur loc toate serviciile esențiale pentru ordinea, curățenia și buna gospodărire a casei, cât și pentru siguranța și sănătatea persoanelor care locuiesc sau lucrează în spații rezidențiale sau comerciale.

Pentru a citi informații în detaliu despre serviciile companiei noastre, accesați paginile dedicate acestora din meniul de navigare.

Experiența se câștigă în timp

Am pus bazele companiei Igiena Serv în anul 1999 și avem o experiență de peste 20 ani de activitate pe piața din România. Funcționăm pe baza unor proceduri testate de lucru, respectăm standarde clare de activitate și ne străduim să asigurăm în mod constant calitatea produselor și serviciilor noastre. Punem la dispoziția clienților echipe de profesioniști și garantăm promptitudinea lucrărilor, alături de rezultate impresionante.

Feature

Avantajele unei bune organizări

Promovăm o cultură organizațională puternică, orientată către necesitățile clientului și experiența acestuia cu compania. Valorile noastre sunt promptitudinea, dezvoltarea profesională și calitatea lucrărilor efectuate. Punem la dispoziție o gamă completă de servicii și suntem disponibili pentru orice sugestie de îmbunătățire a ofertei noastre curente.
Feature

Avantajele specializării în domeniul salubrității

Am reușit, de-a lungul timpului, să onorăm proiecte și solicitări dintre cele mai diverse, cu grade ridicate de complexitate, în timpi de lucru record. Avem experiență în domeniul curățeniei și dispunem de personal calificat, astfel ne permitem să garantăm succesul lucrărilor pe care le preluăm, indiferent de dimensiune sau dificultate.
Feature

Avantajele certificărilor de profil

Suntem membri ai asociației A.N.O.DDD (Asociația Națională a Operatorilor și Distribuitorilor în Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție), ceea ce reprezintă un standard de calitate în domeniul nostru de activitate. Serviciile noastre sunt autorizate și certificate de instituții competente, ceea ce ne ajută să oferim clienților atât siguranța realizării unei solicitări, cât și toate condițiile necesare ante și post proiect.
Feature

Avantajele respectării standardelor de lucru

Mulțumită statutului de membru ai asociației A.N.O.DDD reușim să ne menținem la curent cu schimbările legislative, tendințele din domeniu și să menținem standarde ridicate, alături de ajutorul echipei noastre de profesioniști și de expertiza în administrație a liderilor de proiecte.
icon

Spiritul de echipă este un avantaj inegalabil

Igiena Serv este o companie dedicată angajaților proprii. Considerăm că afacerile de succes sunt animate de oameni pregătiți profesional care constituie elementele dinamice dintr-un angrenaj bine pus la punct. În timp, am ajuns să fim mândri de rezultatele companiei și dorim să mulțumim echipelor noastre de lucru pentru eforturile depuse, acestea reprezintă un real ajutor în misiunea companiei de a fi un etalon pe piața de profil.

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Sebastian Toader

Dupa ce am sarbatorit 3 ani de la infiintarea firmei noastre, am ramas la urma cu o mizerie de nedescris. Faptul ca a doua zi era luni si nu aveam mult timp la dispozitie iar sediul trebuia sa arate impecabil pentru a se desfasura activitatea in mod normal era o alta problema. Un prieten mi i-a recomandat pe cei de la Igiena Serv si, cu ajutorul lor am reusit sa curatam zona. Fara ei cred ca si astazi am mai curata sediul fara nici un rezultat.

Sebastian Toader, Brasov
Elena Popescu

Cabinetul meu medical tocmai s-a deschis si pentru a putea functiona in mod corespunzator si legal trebuia sa inchei un contract cu o firma de colectare deseuri care sa le transporte intr-un loc special amenajat pentru acest scop. Dupa zeci de cautari i-am gasit pe cei de la Igiena Serv, am stabilit o intalnire si am si incheiat contractul. Sunt foarte multumita. Nici ca se putea un aranjament mai bun.

Elena Popescu, Bucuresti
Sofia Cretu

Apartamentul in care locuiesc se afla intr-o cladire moderna cu sticla pe exterior. Administratorul avea o colaborare cu o firma de alpinism utilitar care sa curete geamurile pe exterior dar lucrau foarte scump. M-am ambitionat, asadar, sa caut eu o solutie intrucat nici salariul meu nu este unul prea mare. Dupa ce am discutat cu cei de la Igiena Serv respectiv cu administratorul nici nu am mai stat pe ganduri si am incheiat contractul. Acum suntem foarte multumiti si ne bucuram foarte mult ca am incheiat aceasta colaborare pe termen lung.

Sofia Cretu, Bucuresti
Madalina si Sorin Costea

In momentul in care m-am intors la munca si eu si sotul meu stiam foarte bine ca nu o sa avem timp sa stam acasa cu copilul atat de mult pe cat ne-am dori. El lucreaza in televiziune iar eu sunt economista deci va dati seama cat de scurt este timpul pentru noi. Angajarea unei bone de incredere era solutia cea mai la indemana. Dar dupa cate am citit din diverse surse parea sa nu mai gasim pe cineva de incredere dar sa si ii placa copii. Igiena Serv ne-a contracarat aceasta reticenta si astazi ne bucuram de servicii ireprosabile si ne putem duce la munca linistiti in fiecare zi.

Madalina si Sorin Costea, Iasi
Darius Sterian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Sterian, Cluj-Napoca
Denisa Iordache

Am tot pus diverse solutii de desfundat tevi si nimic nu m-a ajutat sa scap de problema. Uneori reuseam sa rezolv pe termen scurt dar eu aveam nevoie de ceva pe termen lung. Asadar am apelat la Igiena Serv despre care auzeam numai lucruri pozitive. Astfel am ajuns sa decid ca voi apela la ajutorul lor ori de cate ori voi avea nevoie. Au fost foarte politicosi si mi-au oferit o multime de recomandari utile de care sa tin cont. Nici nu ma asteptam sa primesc atatea solutii pentru asa un pret avantajos. M-au surprins in mod placut si acum sunt mai mult decat sigura ca tot ceea ce am citit despre ei este perfect adevarat.

Denisa Iordache, Ploiesti
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume atat la nivel national cat si international iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara
Marius Avram

Prima data cand am vazut atatea servicii adunate intr-un singur loc am crezut ca sigur e ceva in neregula. Dar apoi pe parcurs ce am discutat cu dumneavoastra am inteles de ce. Necesitatile oamenilor sunt diferite si la fel sunt si problemele lor. Nu numai ca ati reusit sa imi rezolvati problema cu succes dar ati si reusit sa ma impresionati in mod placut prin intermediul echipei de oameni experimentati si de calitate pe care mi i-ati pus la dispozitie.

Marius Avram, Sibiu
Call Now Button