Logo IgienaServ SRL

Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Servicii de Deratizare
Cere oferta

Deratizare

Deratizarea este acea acțiune prin care se elimină dăunătorii, cum sunt rozătoarele, prin mijloace chimice, în special, fie otravă ecologică, stații de intoxicare, capcane adezive și aparate cu ultrasunete. În acest mod, se elimină cu succes dăunătorii fără ca substanțele sau produsele utilizate să dăuneze animalelor de companie sau oamenilor.

Apelați cu încredere la compania noastră pentru servicii eficiente de deratizare. Echipa de profesioniști deține soluțiile cele mai potrivite pentru a elimina acești dăunători din mediul dumneavoastră. Suntem disponibili oricând pentru informații privind metodele de deratizare și acțiunea acestora.

De ce să apelați la servicii de deratizare?

Împărțirea spațiului cu aceste rozătoare poate să fie o adevărată problemă care nu se poate elimina doar prin utilizarea unor substanțe achiziționate din comerț. Poate că vor rezolva momentan problema, dar pe termen scurt. Investiția în aceste substante este destul de mare, iar în comparație cu apelarea la servicii profesioniste, deratizarea în sine este mai ieftină și efectele deratizării durează mai mult timp și previn răspândirea unor boli de tipul:

 • Trichineloză
 • Leptospiroză
 • Bruceloză
 • Febră aftoasă
 • Gastroenterită virotică
 • Antraxul
 • Turbarea
 • Toxiinfecții alimentare

Pentru a împiedica transmiterea acestor boli este recomandat să se efectueze operatiuni de deratizare periodice pentru a preveni înmulțirea rozătoarelor. Aceste rozătoare aduc probleme de sănătate și provoacă pierderi materiale prin distrugere, poluare și infectare a produselor alimentare.

Când este recomandat să se efectueze deratizarea?

Eliminarea acestor rozătoare este recomandată în perioada cea mai vulnerabilă din an și anume primăvara și toamna întrucât în această perioadă hrana este mai puțină, iar temperaturile sunt mai scăzute. Trebuie reținut că rozătoarele sunt animale care se adaptează foarte ușor atât la hrană cât și la mediu. Sunt omnivori, așadar pot să mănânce cam orice iar adăposturile lor preferate sunt:

 • Subsolurile blocurilor
 • Beciurile
 • Hambarele
 • Depozitele alimentare
 • Rețelele de canalizare
 • Zonele de depozitare a deșeurilor
 • Unitățile de producție farmaceutică sau veterinară

Mediul urban le oferă exact condițiile de trai de care au nevoie, iar deratizarea trebuie efectuată în funcție de recomandările specialiștilor. Aceste recomandări nu sunt generate în scopul de a tarifa suplimentar, ci pentru a elimina această problemă cu un efort minim.

Compania Igiena Serv, în calitate de membru activ al A.N.O.DDD (Asociația Naționala a Operatorilor și Distribuitorilor în Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție) oferă servicii profesionale de combatere a dăunătorilor și soluții optime pentru prevenirea apariției lor.

Echipa noastră de specialiști cu vastă experiență în utilizarea, manipularea și aplicarea soluțiilor pentru combaterea dăunătorilor vă oferă întreg suportul necesar pentru combaterea dăunătorilor. Indiferent de zona în care vă aflați, serviciile noastre pot fi accesate cu ușurință întrucat, la cerere, ne putem deplasa oriunde aveți nevoie să rezolvăm aceste probleme.

Cum se face deratizarea eficientă?

Deratizarea se realizează cu ajutorul unor substanțe ce conțin atractivi alimentari foarte puternici pentru rozătoare. Acești atractivi se pun pe suport de carne, pe legume deshidratate sau în lichidele amplasate în stațiile de intoxicare. Efectul acestora este de a bloca sistemul nervos central al rozătoarelor fără a produce dureri sau disconfort prelungit.

Deratizarea se poate realiza preventiv, dar și curativ, astfel:

 • Chimic – în acest sens se utilizează substanțe raticide foarte letale
 • Ecologic – acest procedeu presupune imobilizarea dăunătorilor în diverse capcane fiind urmat de colectarea lor, transportul și incinerarea
 • Mixt – combină atât deratizarea chimică și cea ecologică pentru efecte sigure

Prin intermediul nostru vă puteți asigura că aceste probleme vor ajunge la final într-un mod eficient fără a investi în produse din comerț. Tot ceea ce vă oferim este garantat prin profesionalismul, promptitudinea și soluțiile eficiente pe care vi le punem la dispoziție.

Ce documente sunt necesare pentru incheierea unui contract de deratizare?

Pentru firmele ce doresc incheierea de contracte de dezinsectie-deratizare-dezinfectie sunt necesare urmatoarele informatii:

– Numele societatii;
– Adresa sediului social;
– Adresa punctului de lucru, daca difera de adresa sediului social;
– CUI/CIF/Nr. inregistrare la Registrul Comertului;
– Adresa email;
– Numar telefon, whatsapp sau alta forma de comunicare;
– Nume reprezentant legal;
– Tipul interventiei solicitate (dezinsectie, deratizare, dezinfectie);
– Suprafata spatiului pentru care se doreste contractul (m.p.);
– Domeniul de activitate ce se desfasoara in spatiul respectiv;
– Tipul daunatorilor (insecte, sobolani), virusi (COVID19 – SARS-COV2; etc.).

Aceste documente pot fi transmise folosind una din metodele indicate mai jos:

Solicitantul este direct raspunzator de acuratetea datelor oferite!

Dupa ce aceste date sunt primite si procesate de catre noi, solicitantul va primi o factura proforma pe care acesta trebuie sa o achite, apoi o echipa igiena Serv se va deplasa pentru a efectua lucrarile solicitate. Toate documentele aferente lucrarilor solicitate si efectuate vor fi transmise exclusiv electronic pe email sau pe whatsapp. Companiile sau persoanele fizice care doresc actele in original vor face o solicitare in acest sens, iar acestea le vor fi livrate prin curier.

Servicii asemănătoare

Pentru a naviga mai simplu printre serviciile din oferta Igiena Serv, rugăm un click mai jos pe una dintre secțiuni:

Image

Alpinism utilitar

Lucrarile realizate la inaltime, indiferent de natura acestora trebuie realizate numai ...
Image

Ignifugare

Solutie eficienta ce are capacitatea sa ofere siguranta mai mare in timp...
Image

Colectare deseuri

Manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase de catre ...
Image

Curatenie generala

Pentru momentele in care curatenia poate deveni o adevarata corvoada ...
Image

Curatare hote

Poate nu stiati dar si curatarea hotelor si necesitatea de a realiza aceasta ...
Image

Dezinsectie

Indiferent de perioada anului, insectele pot deveni o problema extrem de grava al ...
Image

Curatere ventilatie

Calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta si ne ...
Image

Dezinfectie

Este practic o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea ...
Image

Termoprotectie metal

Reprezinta procesul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe ...
Image

Materiale P.S.I

Asigura o buna gestionare a activitatii de prevenire si stingere a incendiilor pe ...
Image

Stingatoare

Pentru momentele in care este necesar sa se evite efectele dezastruoase pe care ...
Image

Desfundat conducte

De multe ori nu este suficient sa se aplice numai de desfundat tevi ...
Image

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolideaza structura unei cladiri, menit sa ofere ...

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Darius Sterian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Sterian, Cluj-Napoca
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara
Call Now Button