Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Cursuri de prim ajutor
Cere oferta

Cursuri de prim ajutor

Compania noastra, Igiena Serv, este autorizata pentru a sustine cursuri.

 

Invata corect sa acorzi PRIMUL AJUTOR!

CE VEI INVATA DACA PARTICIPI LA CURSURI?

  • Cum se face resuscitare cardio pulmonara pentru adulti
  • Cum se executa corect manevra Heimlich
  • Cum se utilizeaza defibrilatorul
  • Cum sa ajuti initial victimele unui accident auto, sau ale unui accident moto
  • Care sunt interventiile elementare in cazul hemoragiei
  • Care sunt interventiile elementare in cazul fracturilor

Igiena Serv sustine cursurile de Prim Ajutor in toata Romania

Cursurile de prim ajutor desfasurate de catre compania noastra se pot sustine atat in Bucuresti, cat si in alte localitati din tara.

 

Te-ai gândit vreodată să apelezi la cursuri? Dacă ți-a trecut prin cap măcar o dată această idee, acum este momentul să acționezi. Niciodată nu știi la ce îți vor folosi și când îți vor folosi. Este bine să fii cât mai informat și să ajuți atunci când ai ocazia. Din astfel de motive, dar și din dorința de a-ți pune la dispoziție tot ceea ce avem mai bun, ne dorim să faci cunoștință cu cei mai buni profesori care se ocupă de predarea cursurilor de prim ajutor. Vei acumula informații și cunoștințe necesare oferirii unui suport atunci când este cazul. Fie că vine vorba despre accidentele de la muncă, fie că vine vorba despre evenimente neprevăzute, este bine să știi cum să acționezi. Îți oferim ocazia de a face asta prin prisma unor cursuri de prim ajutor!

Informatii utile despre cursurile sustinute de Igiena Serv

Ne dorim sa instruim personalul dumneavoastra in acordarea primului ajutor de baza, conform art. 10 din legea 319/2006 SSM.

Igiena Serv instruieşte  în cadru organizat, personalul din cadrul societăţilor comerciale sau al institutiilor, in acordarea primului ajutor în situaţii de urgenţă, formarea persoanelor desemnate pentru acordarea Primului Ajutor .

Cursul are la baza prevederile din tematica si manevrele de “Prim Ajutor” a paramedicilor SMURD din primul ajutor calificat, adaptate la “Primul Ajutor de Baza” ce se vor efectua de persoanele desemnate din Societatile Comerciale sau Institutii, pana la sosirea Ambulantei.

La finalul unui curs de prim ajutor, participantii vor sustine examene de testare a competentelor dobandite si vor primi diplome nominale.

Call Now Button