Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Curatare Hote
Cere oferta

Curatare hote

Servicii curatare hote| Igiena Serv vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii destinate atât mediului casnic, cât și mediului industrial, la standarde europene. Oferim calitate înaltă la prețuri reduse, personal calificat, utilaje specifice și substanțe netoxice. Unul dintre cele mai accesate servicii la nivel industrial este cel de curatare hota, datorită dorinței de a diminua riscurile aferente.

Operațiunea de servicii curatare hote constă în măsuri de mentenanță ce trebuie întreprinse asupra sistemelor de evacuare a gazelor arse și a vaporilor de grăsimi în scopul evitării producerii unor incendii de proporții în urma cărora pot rezulta pierderi materiale, dar și umane.

Avantajele operațiunii de servicii curatare hote

Prin intermediul serviciilor de curatare hote se evită mirosurile neplăcute, scurgerea grăsimilor în preparate, reducerea tirajului sau griparea ventilatorului. Avantajele procedurilor sunt următoarele:

  • Se elimină pericolul de a izbucni un incendiu de proporții
  • Se mărește durata de viața a hotei
  • Se elimină impuritățile care pot genera neplăceri
  • Scăderea disfuncționalităților

De ce este bine să accesați aceste servicii?

Hotele necesită curățare periodică și corespunzătoare pentru a preveni incendii și scurgeri de grăsimi. Serviciul de curatare hote vizează funcționarea corectă a acestor instalații prin întreținere preventivă, predictivă și corectivă. Din punct de vedere legal, există o serie de norme, reglementări, legi și prevederi cu privire la stingerea incendiilor și echiparea corespunzătoare a spațiilor. Este responsabilitatea fiecăruia de a asigura condițiile optime pentru desfășurarea corespunzătoare a activităților, lipsită de pericole și în perfectă siguranță. Serviciile de curatare hote constau în:

  • Procedee de curățare cu ajutorul detergenților și a substanțelor decolmatoare
  • Aplicarea acestora cu ajutorul echipamentelor și aparatelor specializate

Câteva recomandări din partea noastră

Din experiența acumulată, am observat că pentru a menține o stare normală de funcționare a sistemului este necesară efectuarea operațiunii în medie de două ori pe an. Procesul de curatare hote nu se face numai din motive de igienă sau aspect, dar și din rațiuni utilitare.

O acumulare sporită de grăsimi în sistemul de ventilație și pe filtrele metalice constituie un risc major de producere a unui incendiu în momente neașteptate. Temperaturile ridicate, îngustarea sistemului de ventilație din cauza stratului gros de acumulări, înmulțirea microbilor în zonele vizate pot conduce la diverse riscuri pentru sănătate și pentru integritatea corporală.

Dispunem de specialiști cu experiență de peste 15 ani în acest domeniu, iar societatea noastră dispune de toate mijloacele (echipamente și soluții) necesare executării acestui tip de servicii.

Toate substanțele și materialele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății sunt ecologice și biodegradabile și nu au un efect toxic asupra organismului uman.

Respectăm în mod strict normele de securitate și igienă impuse de fiecare dintre aceste produse.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Servicii asemănătoare

Pentru a naviga mai simplu printre serviciile din oferta Igiena Serv, rugăm un click mai jos pe una dintre secțiuni:

Image

Alpinism utilitar

Lucrarile realizate la inaltime, indiferent de natura acestora trebuie realizate numai ...
Image

Ignifugare

Solutie eficienta ce are capacitatea sa ofere siguranta mai mare in timp...
Image

Colectare deseuri

Manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase de catre ...
Image

Curatenie generala

Pentru momentele in care curatenia poate deveni o adevarata corvoada ...
Image

Deratizare

Spatiile de productie din sfera alimentara si multe altele din acest domeniu si nu ...
Image

Dezinsectie

Indiferent de perioada anului, insectele pot deveni o problema extrem de grava al ...
Image

Curatere ventilatie

Calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta si ne ...
Image

Dezinfectie

Este practic o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea ...
Image

Termoprotectie metal

Reprezinta procesul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe ...
Image

Materiale P.S.I

Asigura o buna gestionare a activitatii de prevenire si stingere a incendiilor pe ...
Image

Stingatoare

Pentru momentele in care este necesar sa se evite efectele dezastruoase pe care ...
Image

Desfundat conducte

De multe ori nu este suficient sa se aplice numai de desfundat tevi ...
Image

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolideaza structura unei cladiri, menit sa ofere ...

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Darius Sterian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Sterian, Cluj-Napoca
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara
Call Now Button