Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Bone
Cere oferta

Bone

Angajarea unei bone este o opțiune bună pentru părinți care lucrează în majoritatea timpului și nu au un ajutor pentru îngrijirea copiilor atunci când ei lipsesc de acasă. Compania Igiena Serv pune la dispoziție acest serviciu prin intermediul căruia puteți angaja o bonă pentru o perioadă lungă sau scurtă de timp, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Angajarea unei persoane de încredere este o sarcină destul de dificilă. Este ideal ca bona să dețină calificări în domeniu, să vină cu recomandări din partea altor părinți mulțumiți, să ofere încredere, grijă pentru copii, asistare pedagogică, supraveghere și momente de joacă. Personalul de bone al Igiena Serv bifează cu brio toate aceste criterii.

Competențe oferite de bonele de la Igiena Serv

Iată care sunt cele mai importante criterii pe care fiecare bonă le îndeplinește în cadrul companiei noastre:

 • Experiența: este cel mai important element, întrucât fiecare copil are nevoie de o îngrijire corespunzătoare, dar și de cunoașterea detaliată a informațiilor legate de modalitatea optimă prin care să se realizeze acest lucru. Personalul nostru deține o experiență bogată în pedagogie și psihologia copiilor, astfel încât să reușească să ofere tot ceea ce au nevoie cei mici.
 • Comportament: fiecare bonă se va consulta cu dumneavoastră cu privire la informațiile vitale pe care trebuie să le cunoască despre copil, metode de îngrijire, activități din timpul zilei și multe altele, asupra cărora se discută cu fiecare client în parte.
 • Logistică: în ceea ce privește deplasarea către și de la domiciliul clientului la timp, astfel încât să fie îndeplinită munca cu succes.
 • Siguranță: siguranța celor mici, dar și a bunurilor din casa dumneavoastră este foarte importantă, așadar fiecare membru al personalului nostru este de încredere. În plus, ne asigurăm întotdeauna ca personalul de bone nu răspunde numai la cerințele dumneavoastră, dar și ale copiilor.
 • Referințe: toate bonele noastre au o experiență bogată cu copii, studii de specialitate și recomandări foarte bune din partea clienților cu care au colaborat până acum, astfel vă puteți asigura că fiecare bonă poate să își îndeplinească cu succes atribuțiile.

Elemente demne de luat în considerare

Pe baza unui contract se vor stabili toate detaliile necesare, așteptările și condițiile de lucru pentru bonă, inclusiv detalii privind îngrijirea copiilor.

 

Întrucât suntem adepți ai siguranței, considerăm că serviciile de îngrijire copii sunt elementare pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici, iar confortul și protecția acestora este de maximă importanță, astfel că personalul de bone este instruit în pedagogia infantilă.

 

Vă punem la dispoziție personal calificat pentru a putea îndeplini chiar și cele mai exigente și specifice așteptări.

 

Serviciile de îngrijire copii prezintă o serie de avantaje demne de luat în calcul înainte de a decide care este soluția potrivită pentru cei mici. Așadar, acestea sunt următoarele:

 • O bonă are mai multă grijă de un copil pentru că e doar unul singur, față de o grădiniță sau creșă unde sunt grupe de copii.
 • Copilul primește toată atenția de care are nevoie
 • Programul este flexibil, așadar se poate ajunge la anumite înțelegeri
 • Copilul rămâne într-un mediu familiar, în care se simte în siguranță, pe care îl cunoaște
 • Costurile sunt foarte avantajoase
 • Copilul nu este expus la diverse boli pe care le poate contacta la grădiniță sau la creșă
 • Joaca se programează în funcție de preferințe: ieșiri în parc, plimbări, vizitarea unor grădini zoologice, muzee sau centre educative etc.

Cum puteți afla mai multe informații despre serviciile noastre?

Avem grijă ca toate detaliile importante pentru dumneavoastră și pentru copii să fie luate în considerare în relația cu o bonă din personalul nostru.

Pentru a obține informații extinse despre serviciul de îngrijire copii, operatorii noștri telefonici sunt disponibili cu detalii suplimentare la secțiunea Contact.

Servicii asemănătoare

Pentru a naviga mai simplu printre serviciile din oferta Igiena Serv, rugăm un click mai jos pe una dintre secțiuni:

Image

Alpinism utilitar

Lucrarile realizate la inaltime, indiferent de natura acestora trebuie realizate numai ...
Image

Ignifugare

Solutie eficienta ce are capacitatea sa ofere siguranta mai mare in timp...
Image

Colectare deseuri

Manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase de catre ...
Image

Curatenie generala

Pentru momentele in care curatenia poate deveni o adevarata corvoada ...
Image

Menajere

Chiar si pentru momentele in care este nevoie de o persoana sau mai multe care ...
Image

Deratizare

Spatiile de productie din sfera alimentara si multe altele din acest domeniu si nu ...
Image

Curatare hote

Poate nu stiati dar si curatarea hotelor si necesitatea de a realiza aceasta ...
Image

Dezinsectie

Indiferent de perioada anului, insectele pot deveni o problema extrem de grava al ...
Image

Curatere ventilatie

Calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta si ne ...
Image

Dezinfectie

Este practic o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea ...
Image

Termoprotectie metal

Reprezinta procesul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe ...
Image

Materiale P.S.I

Asigura o buna gestionare a activitatii de prevenire si stingere a incendiilor pe ...
Image

Stingatoare

Pentru momentele in care este necesar sa se evite efectele dezastruoase pe care ...
Image

Desfundat conducte

De multe ori nu este suficient sa se aplice numai de desfundat tevi ...
Image

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolideaza structura unei cladiri, menit sa ofere ...

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Darius Sterian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Sterian, Cluj-Napoca
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara