Logo IgienaServ SRL

Suntem disponibili oricând aveți nevoie de Alpinism Utilitar
Cere oferta

Alpinism Utilitar

Alpinism Utilitar?Printre cele mai importante servicii pe care vi le punem la dispoziție este alpinismul utilitar, care a cunoscut o dezvoltare remarcabilă în ultimele două decenii, când s-au pus bazele legale, tehnice și științifice ale acestei activități si s-au definit domeniile de aplicare. Încă din anul 1999, reușim împreună cu o echipă de alpiniști utilitari profesioniști să oferim clienților noștri o gamă completă de servicii derivate ale alpinismului utilitar pentru realizarea de operațiuni

asupra unor clădiri cu exterior din sticlă, aluminiu, alucobond, ce necesită curățare și întreținere periodică. Indiferent dacă este vorba despre curățat sau spălat fațade de toate tipurile, oriunde ar fi solicitate serviciile noastre pe teritoriul României, ne asigurăm că serviciile noastre oferă un raport avantajos calitate – preț, astfel fiecare dintre clienții noștri beneficiază de standarde înalte în calitatea lucrărilor.

Alpinismul utilitar este o soluție cu o varietate largă de aplicații

 • Toaletatul copacilor
 • Lucrări de izolații și hidroizolații
 • Tencuieli
 • Izolații termice exterioare (placări polistiren)
 • Montat/ demontat antene
 • Montat/ demontat banner-e și panouri publicitare
 • Asistență în situații speciale (animale blocate, locuințe închise accidental etc.)
 • Îndepărtarea țurțurilor de gheață.

 

 

Alpinism Utilitar! Nu ești prieten cu înălțimile, iar serviciul de alpinism utilitar ți se pare a fi o adevărată corvoadă? Nu-i nicio problemă! Pentru noi totul este posibil, motiv pentru care nu ne dăm în lături nici de la prestarea serviciilor de alpinism utilitar! Curățare sau întreținere periodică? De asta ne ocupăm! Vrem ca tot ceea ce te înconjoară și te privește să fie curat si estetic din punct de vedere vizual. Prin intermediul alpiniștilor specializați în domeniu care fac o treabă excelentă pe partea de alpinism utilitar, clădirile înalte și nu numai vor fi ca noi cu ajutorul nostru! Oricând îți stăm la dispoziție!

Fiecare dintre aceste operatiuni se realizează exclusiv de alpiniști utilitari profesioniști, întrucât aceștia dețin echipamente speciale care le asigură siguranța și protecția în timpul muncii. Vă punem la dispoziție echipe de profesioniști cu experiență în domeniu, care oferă servicii de înaltă calitate, la cele mai mici tarife.

Echipa noastră de alpiniști utilitari deține certificări care le oferă dreptul de a practica această meserie în depline condiții de siguranță și permit respectarea normele specifice de protecție

a muncii reglementate și aplicabile pe teritoriul României. Suita de lucrări realizate de echipa noastră de alpiniști utilitari cuprinde solicitări realizate chiar și în cele mai dificile condiții de muncă din punct de vedere al spațiului de manevră sau în locuri unde montarea unor schele ar fi imposibilă.

Cu ajutorul experienței în lucrul cu coarda, echipa de alpiniști utilitari poate să realizeze intervenții indiferent de înălțimea obiectivului.

Avantajele prezentate de serviciile noastre

Rapiditatea – Timpul necesar pentru a începe astfel de lucrări și timpul deplasării între secțiuni este în mod considerabil mai mic decât în cazul în care s-ar utiliza diverse alte modalități pentru a monta un banner, de exemplu. Avantajele incontesabile prezentate de alpinismul utilitar sau industrial dovedesc faptul că acesta este soluția optimă pentru situații aparent fără ieșire.

Portofoliu de proiecte realizate impecabil pe întreg teritoriul țării – Suntem implicați în proiecte mari în multe orașe din România și de-a lungul activității noastre am reușit să ducem la îndeplinire orice tip de lucrare, indiferent de complexitate, cu ajutorul echipei noastre de specialiști cu experiență.

Igiena Serv este un furnizor de servicii de înaltă calitate

De-a lungul anilor ne-am axat pe:

 • Profesionalism
 • Încredere
 • Seriozitate
 • Promptitudine

Ne mândrim cu faptul că fiecare lucrare pe care o realizăm este dusă la îndeplinire cu succes. Indiferent dacă este vorba despre repararea fațadelor sau simpla curățare a ferestrelor sediului unei firme, echipa de alpinism utilitar pe care o punem la dispoziție va reuși să onoreze lucrarea.

 

Membrii echipei de alpiniști utilitari sunt pregătiți în domeniul alpinismului și dispun de echipamente moderne pentru a-i ajuta în realizarea operațiunilor.

Echipele noastre tratează cu seriozitate și responsabilitate normele de protecție a muncii, în funcție de caracteristicile lucrării alocate.

 

Odată cu apelul către compania noastră, un consultant va prelua solicitarea și în cel mai scurt timp posibil, aceasta va fi procesată, iar soluțiile oferite vor fi în sincron cu timpii dumneavoastră de activitate. Adresa de contact pentru solicitarea unei echipe de alpiniști utilitari este disponibilă la secțiunea Contact. Vă suntem la dispoziție pentru orice fel de informații.

Servicii asemănătoare

Pentru a naviga mai simplu printre serviciile din oferta Igiena Serv, rugăm un click mai jos pe una dintre secțiuni:

Image

Ignifugare

Solutie eficienta ce are capacitatea sa ofere siguranta mai mare in timp ...
Image

Colectare deseuri

Manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase de catre ...
Image

Curatenie generala

Pentru momentele in care curatenia poate deveni o adevarata corvoada ...
Image

Deratizare

Spatiile de productie din sfera alimentara si multe altele din acest domeniu si nu ...
Image

Curatare hote

Poate nu stiati dar si curatarea hotelor si necesitatea de a realiza aceasta ...
Image

Dezinsectie

Indiferent de perioada anului, insectele pot deveni o problema extrem de grava al ...
Image

Curatere ventilatie

Calitatea aerului pe care il respiram este foarte importanta si ne ...
Image

Dezinfectie

Este practic o metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea ...
Image

Termoprotectie metal

Reprezinta procesul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe ...
Image

Materiale P.S.I

Asigura o buna gestionare a activitatii de prevenire si stingere a incendiilor pe ...
Image

Stingatoare

Pentru momentele in care este necesar sa se evite efectele dezastruoase pe care ...
Image

Desfundat conducte

De multe ori nu este suficient sa se aplice numai de desfundat tevi ...
Image

Torcretare beton

Procedeu prin care se consolideaza structura unei cladiri, menit sa ofere ...

Testimoniale

Suntem mândri să fi câștigat respectul clienților care au avut încredere în calitatea serviciilor noastre. Am adunat mai jos câteva dintre mesajele lor. Vă mulțumim pentru colaborare.

Viorica Stanciu

Solutiile primite de la Igiena Serv m-au ajutat sa vad cu alti ochi necesitatea de a apela la asemenea servicii. In general nu apelezi la astfel de servicii decat atunci cand ai nevoie neaparat dar, pe viitor o sa tin cont mai mult de necesitatea de a fi protejat oricand. Pe scurt, serviciile lor rapide si profesionalismul au fost ireprosabile.

Viorica Stanciu, Hunedoara
Darius Streian

Igiena Serv a reprezentat intotdeauna solutia perfecta pentru toate problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Nici nu ma gandesc sa apelez la serviciile altei firme intrucat aici mi se ofera sansa de a apela la orice serviciu am nevoie in cele mai optime conditii. Eu m-am convins de acest lucru si sunt sigura ca voi colabora cu ei inca mult timp de acum inainte.

Darius Streian, Cluj-Napoca
Gheorghe Manescu

In primul rand dati-mi voie sa va felicit pentru profesionalism, dedicare si pricepere de care dati dovada. Am crezut ca locuind intr-o zona limitrofa a capitalei nu veti avea timp sa va deplasati in timp util. Primisem pana atunci multe refuzuri dar numai aici la dumneavoastra am reusit sa gasesc oameni de calitate, dornici sa ma ajute.

Gheorghe Manescu, Bucuresti
Carol Bibescu

Sunt un client de la o firma cu renume iar colaborarea cu Igiena Serv m-a ajutat sa imi pastrez standardele ridicate si sa primesc in schimb servicii care sa se muleze cu necesitatile pe care le am la ora actuala dar si pe viitor. Va multumesc pentru colaborarea excelenta pe care o avem si sunt sigur ca si data viitoare voi apela tot la dumneavoastra.

Carol Bibescu, Timisoara
Call Now Button